Vaalit Lukkari-seurakunnissa

Seurakuntavaalit 2022 toteutetaan Lukkarissa samaan tapaan kuin edellisissä vaaleissa neljä vuotta sitten. Yhteiset sisällöt sekä Lukkarin ja vaalien laskentajärjestelmästä tehtävät upotukset keventävät vaalityötä seurakunnissa.

Ehdokkaat, äänestyspaikat ja tulokset saadaan näytettyä Lukkari-sivustoilla suoraan vaalien laskentajärjestelmästä upotusten kautta. Lisäksi osa seurakuntavaalit.fi-sivustolle tehtävistä teksteistä ja kuvista saadaan näkyviin seurakuntien sivustoilla yhteisen sisällön työkalujen avulla 15.3. alkaen. Myös vaalikone voidaan tuoda upotuksena sivustolle.

Vaaleihin liittyviä Lukkari-ohjeita päivitetään Lukkari-ohjesivustolleLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja niistä kerrotaan myös Lukkari-uutiskirjeessä. Tilaa Lukkari-uutiskirjeLinkki avautuu uudessa välilehdessä