Tulostettavat materiaalit

Seurakunnat voivat käyttää vaalimateriaaleja seurakuntavaaleista tiedottamiseen omissa tilaisuuksissaan tai ilmoitustaululla. Myös muokattavat taitot voi ladata täältä.

Julisteet äänestysvaiheeseen

Kuvalliset A4-kokoiset julisteet kolmesta teemasta. Äänestyspaikat ja vaalikone avataan seurakuntavaalit.fi-sivustolla 8.10.2018. Taittoon voi tehdä tarvittavia paikallisia muutoksia.

Minun kirkkoni uskoo

Minun kirkkoni rakastaa

Minun kirkkoni on lähellä

Muokattavat taitot Indesign-kansiossa

Tärkeät päivämäärät

Tärkeät päivämäärät seurakuntalaiselle -juliste

Tärkeät päivämäärät -juliste

Ohje ehdokkaille

Luonnos on sinisävyinen, mutta myös oranssia tai violettia voi käyttää esitteen päävärinä. Taitto on tehty A4-arkille, jolloin sen voi tulostaa kaksipuoleisesti ja taittaa keskeltä. Seurakunnat voivat korvata ev.lut. kirkon logon omallaan tai muokata kannen avainsanoja paikallisesti sopivammiksi. Esitteeseen kannattaa lisätä paikalliset yhteystiedot, kirkkoherranviraston osoite jne.

Ohje ehdokkaalle (pdf)

Muokattavat taittomateriaalit Indesign-kansiossa