Minun kirkkoni -ehdokaskortti

Kun olet saanut vaalilautakunnalta ehdokasnumerosi, kannattaa aloittaa vaalikampanjointi. Minun kirkkoni -ehdokaskorttityökalulla voit lisätä kuvasi päälle nimen, seurakunnan ja oman numerosi sekä ytimekkään tekstin, jossa kerrot miksi juuri sinua kannattaa äänestää.

Kuvaksi sopii parhaiten pystykuva, jonka tiedostomuoto on jpg ja koko max. 5Mt. Kortin kuva-alue on 595 pikseliä leveä ja 841 pikseliä korkea. Työkalussa voit rajata omaa kuvaasi raahaamalla sen haluamaasi kohtaan. Valmiin kortin voi tallentaa ja jakaa sosiaalisessa mediassa tai tulostaa.

Palvelua ei ole suunniteltu toimivaksi mobiilipäätelaitteilla. Voit käyttää suunnitteluohjelmaa esimerkiksi pöytäkoneella tai kannettavalla tietokoneella.