Seurakuntavaalien vaalikeräys 2018

Seurakuntavaalikeräyksessä 2018 kerättävät varat käytetään lasten ja nuorten sekä naisten koulutukseen ja syrjäytymisen ehkäisemiseen Suomessa ja kehitysmaissa.

Kirkon Ulkomaanapu sr rahoittaa keräysvaroilla lasten ja nuorten koulutusta kehitysmaissa. Säätiö toimii erityisesti nuorten koulutuksen parissa kaikista haavoittuvimmilla alueilla ja tukee syrjäytymistä koulutuksen kautta esimerkiksi Kambodzhassa, Nepalissa, Myanmarissa, Ugandassa ja Keski-Afrikan tasavallassa.

Suomen Lähetysseura ry ohjaa kerätyt varat Lasten Pankkiinsa. Lasten Pankki edistää lasten oikeuksien toteutumista eri puolilla maailmaa. Se poistaa esteitä lasten koulunkäynnin tieltä ja tuo turvaa lasten arkeen. Vuonna 2018 Lasten Pankki rahoittaa erityisesti lastensuojeluun ja rauhankasvatukseen liittyvää työtä Angolassa, Etiopiassa, Israelissa, Kiinassa, Kolumbiassa, Pakistanissa, Palestiinassa, Senegalissa ja Tansaniassa. Myös työ pakolaislasten koulunkäynnin tukemiseksi Lähi-idässä jatkuu.

Suomen Pipliaseura ry rahoittaa keräysvaroilla lukutaitotyötä 16 vähemmistökielellä neljässä Itä-Afrikan maassa: Etiopiassa, Keniassa, Malawissa ja Tansaniassa.

Kirkkopalvelut ry kohdentaa varat vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten koulutuksen tukemiseen Suomessa Kaikille kone -kampanjan kautta. Kirkkopalvelut ry:n hallinnoima Kotimaanapu hankkii keräysvaroilla opiskelussa tarvittavia tietokoneita vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille. Koneet toimitetaan perille saajilleen Suomen evankelis-luterilaisten seurakuntien kautta.

Keräysmateriaalit

Tulostettava A4-kokoinen juliste

Lippaat

Keräykseen käytetään seurakunnassa jo olemassa olevia keräyslippaita, joiden päälle liimataan seurakuntavaalien vaalikeräyslupa. Jos seurakunnassanne ei ole lippaita, voitte tilata ne erikseen sähköpostilla: kampanjat@suomenlahetysseura.fi

Tilauslomake

Voit tilata keräyslupatarroja lippaisiin tällä lomakkeella. Tarrat toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen viikolla 42. Lähetäthän tilauksen 5.10.2018 mennessä. Tilaan:

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.

Lisätietoja keräyksestä antaa  kampanja- ja keräyspäällikkö Marika Dahl, Suomen Lähetysseura ry: marika.dahl@suomenlahetysseura.fi Puh. +358 20 7127 037

Keräysluvat: Manner-Suomi RA/2018/731, voimassa 24.8. - 31.12.2018, myönnetty 24.8.2018, Poliisihallitus. Ahvenanmaa ÅLR 2018/7497, voimassa 1.10. - 31.12.2018, myönnetty 20.9.2018, Ahvenanmaan maakuntahallitus.

Lipaskeräyksen tilitys

Tilitys on suoritettava 31.12.2018 mennessä. Tilityslomake ja ohjeet (Excel)

Seurakuntien viitenumerot (Excel)