Info.seurakuntavaalit.fi

Tämä sivusto palvelee seurakuntien työntekijöitä seurakuntavaalien 2018 järjestämisessä. Sivustolle päivitetään mm. vaalien ohjeet, materiaalit ja aikataulut. 

 

Tilaa Vaaliviesti

Vaaliviesti-uutiskirje on suunnattu kaikille seurakuntavaaleissa 2018 työskenteleville ja vaaleista kiinnostuneille. Vaaliviestiin kootaan säännöllisesti ajankohtaista tietoa vaaleista. 

Vaaliviesti lähetetään automaattisesti mm. seurakuntien sihteereille, viestijöille, kirkkoherroille ja talous- ja hallintopäälliköille. Viesti lähtee myös seurakuntien yleisosoitteisiin.

Tilaa Vaaliviesti

Facebook-ryhmä seurakuntavaalien tekijöille

Facebookiin on perustettu suljettu ryhmä vaalityötä tekeville kirkon työntekijöille. Ryhmässä käsitellään seurakuntavaalien 2018 järjestämistä ja viestintää. Ryhmän nimi on Seurakuntavaalit 2018 inforyhmä työntekijöille. Liity ryhmään

Maa & taivas

YouTube-video

Maa & taivas -podcastit avaavat keskustelun seurakuntavaalien teemoista (Minun kirkkoni uskoo, toivoo, rakastaa, uudistuu, on lähellä). Keskusteluja luotsaa toimittaja Reetta Räty. Tähän mennessä podcasteissa on käsitelty kuolemaa, ilmastonmuutosta ja kristittynä olemista.


Podcastit voi tilata Android-puhelimiin tai iTunesiin, ja niitä voi myös kuunnella osoitteessa maajataivas.net. Sivustolla julkaistaan myös blogikirjoituksia. 

Lue lisää